Boek tijdelijk tegen kostprijs

Maak jij je ook zorgen over hoe je uit de Corona-crisis moet komen? Je beseft dat je keuzes te maken hebt, maar bent op zoek naar manieren om dat te doen. Dit boek geeft je inspiratie en een stappenplan van 8 stappen om sterker uit de crisis te komen.

We delen deze inzichten graag met zoveel mogelijk mensen en hebben daarom besloten om ons boek in deze periode gratis weg te geven.

(we vragen slechts een vergoeding voor de verzend- en handlingskosten)

BOEK: NEEM JE LEVEN IN EIGENDOM

Meer dan 50 concrete handreikingen naar een vrij en overvloedig leven

 


Een realistisch pad naar een vrij leven
 

Sprekend door persoonlijke ervaringen

Gekoppeld aan praktisch toepasbare inzichten uit meditatie, psychologie, filosofie én natuurwetenschap
 

 


 

Tijdelijk tegen kostprijs.

Al onze ervaringen gebundeld in ‘Neem je leven in eigendom: handreikingen naar een vrij en gelukkig leven’.

In ‘Neem je leven in eigendom’ beschrijven we ons eigen pad en acties richting meer eigenaarschap voor de invulling van ons leven. Een leven dat meer geluk, voldoening, vrijheid én impact schenkt. Zonder ‘hét antwoord’ op geluk te willen geven, laten we zien hoe een leven op eigen voorwaarden voor een ieder die dat wil, is weggelegd.

Wat dit boek anders maakt dan andere boeken, is dat we de volle breedte van het eigen leven als uitgangspunt nemen (en geen geïsoleerd thema of vaardigheid), zonder dat het zijn praktische geaardheid verliest.

We laten aan de hand van onze eigen ervaringen zien hoe je je financiën de baas wordt voor een financieel onafhankelijk leven, wat je kunt doen om je intuïtie te versterken en hoe je jij je eigen definitie van geluk kunt leren leven. Onze persoonlijke ervaringen zijn telkens laagdrempelig gekoppeld aan inzichten uit meditatie, psychologie, filosofie en zelfs de natuurwetenschappen. Zo kun je zien hoe de inzichten werken én hoe je ze op je eigen leven kunt toepassen.

Een boek van twee mensen die hun leven in eigendom nemen, en loskomen van de ratrace. Een boek over ons, maar ook over jou.

Vanuit duurzame redenen bieden wij ons boek in eerste instantie aan als e-book. Wil je toch echt liever een fysiek boek, dan kun je de gedrukte versie bestellen.

Tijdelijk tegen kostprijs.

Twee heerlijke mensen met hun persoonlijke verhaal. Ik geloof weer in de liefde.

Marcus van TeijlingenProfessional latin danser

Praktische handvatten om het leven te creëren dat jij wilt, geïllustreerd met levendige anekdotes.

Toine WestenProfessioneel fotograaf

Het verschil durven maken door realistisch te veranderen. Eigenaarschap tonen wordt praktisch en aansprekend in plaats van hoogdravend en abstract. Heel inspirerend.

Merlijn Ballieuxoprichter Veranderbrigade

Wat leest het fijn weg! Er staan zinvolle oefeningen in met passende illustraties in de vorm van jullie verhaal.

Tessy PuikOrganisatieadviseur

Prettig en toegankelijk geschreven.

Vincent Ruijteroprichter iwell

Klik hier om gratis de eerste twee hoofdstukken van ons boek te lezen.